این پروژه برای تحلیل تیر سراسری با هر تعداد دهانه و هر نوع شرایط بارگذاری قائم (منفرد یا گسترده) و لنگر متمرکز در محل گره ها کاربرد دارد. روند تحلیل بر مبنای روش تحلیل ماتریسی سازه ها بر مبنای سختی قرار دارد. کد برنامه بر اساس زبان برنامه نویسی نرم افزار متلب می باشد. در این پروژه امکان لحاظ تکیه گاه های ارتجاعی انتقالی در محل تکیه گاه های داخلی و نیز لحاظ تکیه گاه ارتجاعی دورانی در محل تکیه گاه های ابتدایی و انتهایی وجود دارد. در این پروژه اگر بخواهیم که تکیه گاه های میانی صلب در نظر گرفته شوند (بدون نشست)، باید سختی فنرهای مرتبط با آنها را بسیار زیاد وارد نماییم (مثلا 10 به توان 20). اما امکان در نظر گرفتن شرایط واقعی تکیه گاه های ابتدایی و انتهایی میسر است (مثلا گیردار یا مفصلی). این پروژه نیروهای دو سر هر عضو را در مختصات محلی و واکنش های تکیه گاهی را در مختصات کلی ارائه می نماید. نیروی دو سر هر عضو شامل نیروی برشی و لنگر خمشی می باشد...
پروژه تحلیل تیر سراسری با شرایط فنر انتقالی یا پیچشی در محل گره های تکیه گاهی با نرم افزار MATLAB، مشتمل بر 13 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر، کد برنامه متلب و... با فرمت pdf به ترتیب زیر گردآوری شده است:
- تشریح برنامه
- قابلیت های برنامه
- ورودی برنامه
- ماتریس شرایط تکیه گاه های ابتدایی و انتهایی از نظر عملکرد
- ماتریس شرایط کل تکیه گاه های تیر از نظر محل قرارگیری
- ماتریس بارگذاری تیر در محل گره ها
- ماتریس نیروهای گیرداری حاصل از نیروهای روی اعضاء
- ماتریس معین کننده گره های ابتدایی و انتهایی هر عضو تیر سراسری
- ماتریس مختصات گره های تیر از مبدا (تکیه گاه ابتدایی)
- ماتریس مشخصات مکانیکی و هندسی اعضاء
- ماتریس مشخص کننده سختی های انتقالی و دورانی فنرها
- کد برنامه
- مثال
- دستگاه مختصات کلی و محلی
جهت دانلود پروژه تحلیل تیر سراسری با شرایط فنر انتقالی یا پیچشی در محل گره های تکیه گاهی با نرم افزار MATLAB، بر لینک زیر کلیک نمایید:
پروژه با عنوان: تحلیل تیر سراسری با شرایط فنر انتقالی یا پیچشی در محل گره های تکیه گاهی با استفاده از نرم افزار MATLAB